Elektrisch materieel – omgebouwde machines

Op zoek naar elektrisch materieel om emissievrij infra projecten op te pakken?
Met Green Road Equipment zijn we de juiste weg ingeslagen. We bouwen namelijk bestaande diesel aangedreven machines om tot 100% elektrisch en emissievrij materieel. Bekijk hieronder de diverse machines die we inmiddels succesvol omgebouwd hebben: 

GRE kleine asfaltset

Met deze elektrische GRE kleine asfaltset kunt u volledig emissievrij wegen aanleggen. Het is dé innovatieve oplossing voor infra aannemers en verhuurbedrijven.

GRE 110 elektrische wals

Deze statische 12 ton drierolwals is volledig elektrisch aangedreven en draagt bij aan de emissievrije realisatie van nieuwe wegen.

GRE T30 elektrische wals

Deze volledig elektrisch aangedreven wals helpt bij het emissievrij realiseren en onderhouden van wegen.

GRE T120 elektrische wals

Een 9 ton tandem-trilwals die volledig elektrisch is aangedreven? Het is de perfecte oplossing om de emissieloze realisatie van nieuwe wegen mogelijk te maken.

GRE A120 elektrische asfaltmachine

We introduceren de GRE A120 asfaltmachine, de eerste volledig elektrisch en emissievrije asfaltspreidmachine met een werkbreedte van 1.70 – 3.40 m.

GRE A300 elektrische asfaltmachine

Onze GRE A300 is een innovatieve elektrisch aangedreven asfaltspreidmachine (V1800 – 3i). Vaak ingezet bij grotere infra projecten.

GRE VE500 bitumen sproeiwagen

Op zoek naar een volledig elektrische oplossing om de asfaltlagen van de asfaltconstructie te verkleven? Kies onze GRE VE500 bitumen sproeiwagen.

GRE Z240 elektrische wals

De GRE Z240 is een 12 ton zandbaanwals (BOMAG BW211). Het is de oplossing om fundering- en onderlagen voor wegen en terreinen emissievrij te verdichten.

Waarom emissievrij asfaltverwerkingsmaterieel?

 Hoge actieradius

 Circulair

 Minder geluid en trillingen

 Duurzaam en emissievrij wegen aanleggen

 Veilig en gezond werken

 Toekomstbestendig asfalteren

 Gunstige subsidiemogelijkheden

 Nieuwe en verantwoorde manier van werken

 Géén stikstof uitstoot

 Bijdragen aan een schoner milieu

 Elektrisch en waterstof aangedreven

 Geen rookgassen die ingeademd kunnen worden

100% circulair, emissievrij en elektrisch

We ontwikkelen emissievrij asfaltverwerkingsmaterieel. Hoe we dat doen? Dankzij een sterke samenwerking tussen onze ervaren monteurs, software engineers en specialistische partners. Een baanbrekende innovatie, uw machine omgebouwd:

  • Circulair gebouwd: waar mogelijk hergebruiken we oude componenten. 
  • Nieuw CE-keurmerk: oude machines krijgen een 2de leven en gaan jaren langer mee. 
  • Met elektrisch materieel vergroot u het werkgebied en voldoet u aan alle eisen.  

Bovendien: u helpt mee stikstof te reduceren en de kwaliteit van de leefomgeving te verbeteren. 

Kracht van het verleden, visie van de toekomst

De wereld van wegenbouw is turbulent. Altijd werken in nachten en weekenden, altijd paraat staan en alert zijn. Met bijna 50 jaar ervaring in wegenbouw begrijpen we dat dit veel vraagt. Snel schakelen en betrouwbare kwaliteit zijn essentieel.  

Vanuit ons familiebedrijf GEBA borgen we onze zorgvuldig opgebouwde kennis, kunde en ambacht. Met een landelijk servicenetwerk en gedreven chauffeurs en monteurs (diesel + elektrisch) weten we wat werkt en wat niet. Stilstand op uw bouwplaats is immers geen optie, nietwaar? 

Technische kennis & jarenlange ervaring

Om dergelijke spectaculaire innovaties te realiseren zijn er enkele aspecten onmisbaar. Vanuit ons familiebedrijf GEBA varen we op onze zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring uit 50 jaar aanleggen en onderhouden van wegen in Nederland. Dat combineren we met de technische kennis van onze eigen engineers en samenwerking met innovatieve partners. Er staat een deskundig team aan specialisten dat elke dag ontwikkelt en bouwt om verder te pionieren. En dat alles vanuit onze energieneutrale werkplaats.