GRE kleine asfaltset

Alle machines in onze GRE kleine asfaltset zijn volledig  elektrisch aangedreven en hebben een wisselbaar batterijpakket. Met het gebruik van deze asfaltset wordt de aanleg van emissievrij wegen gerealiseerd.

De GRE kleine asfaltset

De GRE kleine asfaltset bestaat uit een bitumen sproeiwagen, een kleine wals en een kleine asfaltmachine. De GRE elektrische kleine asfaltset biedt infra aannemers en verhuurbedrijven in Nederland de mogelijkheid om kleinere projecten volledig emissievrij uit te voeren.

“De stikstofcrisis in de (wegen)bouw vraagt om innovatieve oplossingen. Om ook in steden of kwetsbare gebieden aan de weg te kunnen werken is een duurzaamheidsslag nodig die we vijf jaar geleden nog voor onmogelijk hielden.”

Circulaire werkwijze

De GRE elektrische kleine asfaltset biedt infra aannemers en verhuurbedrijven in Nederland de mogelijkheid om kleinere projecten volledig emissievrij uit te voeren. Door walse en asfaltmachines in te nemen en compleet nieuw op te bouwen geven wij deze machines een tweede leven. De machines halen wij volledig uit elkaar. Hij wordt gezandstraald en gecoat. Vervolgens bouwen wij hem op met herbruikbare oude onderdelen, nieuwe onderdelen en spuiten alles over in de bedrijfskleuren van de aannemer. In plaats van de oude dieselmotor krijgt de machine een elektromotor met accupakket. Een uitstootvrije machine waarmee wij, samen met de aannemer, een bijdrage leveren aan de circulaire economie!

Afspraak maken

Meer weten over de mogelijkheden? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Waarom emissievrij asfaltverwerkingsmaterieel?

 Hoge actieradius

Circulair

 Minder geluid en trillingen

 Duurzaam en emissievrij wegen aanleggen

Veilig en gezond werken

 Toekomstbestendig asfalteren

 Gunstige subsidiemogelijkheden

 Elektrisch en waterstof aangedreven

 Géén stikstof uitstoot

 Bijdragen aan een schoner milieu

 Nieuwe en verantwoorde manier van werken

 Geen rookgassen die ingeademd kunnen worden

Service en onderhoud

In onze werkplaats wordt de technische service en het onderhoud van de elektrische machines uitgevoerd. Naast alle noodzakelijke cursussen hebben onze monteurs ook een opleiding “hoog voltage” (NEN – 9140: 2019) voltooid. Hierdoor zijn zij bevoegd om het speciale onderhoud aan elektrisch aangedreven materieel uit te voeren. Onze monteurs zijn bekend met de nieuwste toegepaste technieken. Met onze eigen storingsdienst zijn wij in staat om 24/7 service te verlenen en onze opdrachtgevers te ondersteunen.

Financiering

De ontwikkeling en bouw van deze GRE elektrische asfaltset wordt mede mogelijk gemaakt door subsidiëring van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.