Over Ons

Green Road Equipment BV (GRE) is opgericht in 2020.

Wij ontwikkelen en bouwen emissieloos asfaltverwerkingsmaterieel voor de infrasector.

Team

Bij Green Road Equipment zijn we erg trots op ons ervaren, enthousiaste en succesvolle team. Het GRE team bestaat uit ingenieurs, engineers en monteurs die met grote saamhorigheid aan een duurzame toekomst werken.

De medewerkers van GRE hebben jarenlange ervaring in het aanleggen en onderhoud van infrastructuur. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur, onderhoud en elektrificatie van asfaltverwerkingsmachines en de verhuur van gekwalificeerde machinisten en operators. Wij doen onze eigen onderzoek en ontwikkeling, bouw, test, levering en nazorg. Wij bieden onderhoud en service op al onze machines.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is in het DNA van Green Road Equipment geborgd. In 2018 was de eigenaar van GRE met Geba nog finalist van de MVO awards in het “Rijk van Nijmegen”.

Onze werkplaats is energieneutraal en we hergebruiken onderdelen, componenten en materialen indien mogelijk. GRE draagt bewust bij aan een circulaire economie.

Wij vinden het belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe mogelijkheden krijgen. Wij bieden job coaching, team coaching en alle benodigde kennis- en competentietrainingen aan. Onze monteurs zijn gekwalificeerde professionals en hebben een “hoog voltage” (NEN – 9140: 2019) opleiding voltooid.

Afspraak maken

Meer weten over de mogelijkheden? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Electric roller: the future solution
Green Road Equipment team
Green Road Equipment team
Green Road Equipment team