In het nieuws

Samenwerking VDL en Green Road Equipment in het Financieel Dagblad

VDL verandert machines wegenbouw van diesel naar elektrisch

Financieel Dagblad 27 mei 2023

Green Road Equipment op de radio

Green Road Equipment te gast bij het radioprogramma De Ondernemer tijdens de Business Mobility Week op 28 maart 2023. Luister vanaf 11 min 35 sec naar het interview met Wilfred Sleijffers.

Green Road Equipment in Bouwmachines

In Bouwmachines nr 3 staat GRE met een mooi artikel: GRE bouwt bestaand materieel van infra-aannemers om van diesel naar elektrisch.

Green Road Equipment in de NRC

Op 16 januari 2022 heeft het volgende artikel in de NRC gestaan: De wals voor de wegenbouwer doet nu stilletjes en schoon zijn werk.

Maak kennis met Green Road Equipement

 

Limburgse Circulaire Innovatie Top 2023

Green Road Equipment is genomineerd voor de Limburgse Circulaire Innovatie Top 2023.

Artikel in Otar nummer 7 2022

In het december exemplaar van Otar is een artikel gepubliceerd over Green Road Equipment genaamd Green Road Equipment zet grote stap in electrificering wegenbouwmaterieel.

   Winnaar Startup Cirkel award 2022

Op 9 november 2022 zijn we uitgeroepen tot winnaar van de Startup Cirkel Award 2022. Deze jaarlijkse onderscheiding wordt toegekend aan een startende ondernemer in het Rijk van Nijmegen die zich onderscheidt in circulair ondernemen en het verminderen van grondstofverbruik. De Cirkel prijzen zijn een initiatief van de RvN@ Circulaire Raad regio Rijk van Nijmegen.

Krantenartikel ‘Trouw’

Op 25 maart 2022 is er een artikel gepubliceerd over Geba genaamd ‘Nieuwe wegen naar emissievrij asfalteren met Green Road Equipment’Het artikel hebben wij ook gepubliceerd op deze pagina.

Electric roller: the future solution
Green Road Equipment team
Green Road Equipment team
Green Road Equipment team