Werkplaats

De monteurs en engineers van Green Road Equipment demonteren diesel aangedreven asfaltverwerkingsmachines. De oude dieselmotor wordt verwijderd en vervangen door een E-kit en batterijpakket. De machine wordt weer opgebouwd, gespoten in de gewenste kleur van de opdrachtgever en voorzien van een nieuw CE-keurmerk. In onze werkplaats wordt ook de technische service en het onderhoud van de elektrische machines uitgevoerd.

Cradle to cradle werkwijze

Green Road Equipment werkt volgens het cradle to cradle principe. Want waarom zou je iets weggooien of afstoten wat nog goed te gebruiken is?

Onze opdrachtgevers leveren een oude diesel aangedreven machine in. GRE zal deze machine volledig ontmantelen en opnieuw opbouwen. Bruikbare onderdelen (chassis, rollen etc.) worden opnieuw gebruikt en de versleten onderdelen worden in overleg met de klant vervangen. De machine (wals of asfaltspreidmachine) wordt door de engineers en monteurs van GRE weer opgebouwd en voorzien van een E-kit en batterijpakket. Vervolgens wordt de machine gespoten in de bedrijfskleur van de klant. Tenslotte krijgt de machine een nieuw CE-keurmerk, serienummer en een vermelding van het nieuwe bouwjaar.

Onze werkplaats is energieneutraal en we hergebruiken onderdelen, componenten en materialen indien mogelijk. GRE draagt bewust bij aan een circulaire economie.

Service en onderhoud

In onze werkplaats wordt ook de technische service en het onderhoud van de elektrische machines uitgevoerd. Naast alle noodzakelijke cursussen hebben onze monteurs ook een opleiding “hoog voltage” (NEN – 9140: 2019) voltooid. Hierdoor zijn zij bevoegd om het speciale onderhoud aan elektrisch aangedreven materieel uit te voeren. Onze monteurs zijn bekend met de nieuwste toegepaste technieken. Met onze eigen storingsdienst zijn wij in staat om 24/7 service te verlenen en onze opdrachtgevers te ondersteunen.

Afspraak maken

Meer weten over de mogelijkheden? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Waarom emissieloos asfaltverwerkingsmaterieel?

 Hoge actieradius

 Cradle to cradle principe

 Minder geluid en trillingen

 Duurzaam en emissieloos wegen aanleggen

Veilig en gezond werken

 Toekomstbestendig asfalteren

 Gunstige subsidiemogelijkheden

 Elektrisch en waterstof aangedreven

 Géén stikstof uitstoot

 Bijdragen aan een schoner milieu

 Nieuwe en verantwoorde manier van werken

 Geen rookgassen die ingeademd kunnen worden

a
Sicher und gesund arbeiten
Werkstattteam
a
Sicher und gesund arbeiten